Apple Pay va avea o funcție de plată ulterioară

Apple Pay va avea o funcție de plată ulterioară
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 iul 2021

Producătorul iPhone-ului lucrează la o funcție prin care utilizatorii serviciului Apple Pay vor putea plăti după ce cumpără un produs.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Apple va oferi, în curând, o facilitate de tipul “cumpără acum, plătește mai târziu”, conform Bloomberg. Aceasta va face parte din propriul serviciu de plăți, Apple Pay.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

La fel ca în cazul Apple Card, compania americană va colabora cu Goldman Sachs. Pentru viitorul serviciu nu va fi necesar un Apple Card.

Din câte se pare, vor fi disponibile mai multe opțiuni din care utilizatorii pot alege. Printre acestea, se va număra plata treptată, pe durata mai multor luni.

Va exista și o opțiune de plată în patru rate fără dobânde, pe durata a două săptămâni.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Serviciul, care, cel mai probabil, va fi lansat prima oară în Statele Unite, nu va realiza o verificare a cardurilor de credit ale utilizatorilor și va avea anumite planuri care nu vor include comisioane.

Când va fi lansat public noul serviciu, Apple va intra în concurență directă cu produse precum Affirm, Klarna și Pay In 4 al PayPal.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
pay