Băncile din Danemarca distribuie pături pentru a ajuta personalul să facă față temperaturilor mai scăzute la birou

Băncile din Danemarca distribuie pături pentru a ajuta personalul să facă față temperaturilor mai scăzute la birou
scris 26 sep 2022

Băncile daneze distribuie pături pentru a ajuta personalul să facă față temperaturilor mai scăzute la birou, măsură introdusă ca parte a eforturilor de reducere a consumului de energie, relatează Bloomberg.

Țara nordică limitează încălzirea la 19 grade Celsius în clădirile guvernamentale și a încurajat companiile private să urmeze exemplul pe fondul îngrijorărilor că criza energetică europeană va duce la întreruperi de curent, scrie News.ro.

Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special CITEȘTE ȘI Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special

Aproape toate băncile majore din Danemarca au urmat exemplul și au scăzut temperaturile, potrivit unui sondaj realizat de instituția de presă locală FinansWatch.

La Arbejdernes Landsbank, al șaselea cel mai mare creditor al Danemarcei, celor 1.800 de angajați le-au fost oferite pături pentru cazurile în care le este frig, a declarat Peter Froulund, purtătorul de cuvânt al băncii. A cincea bancă ca mărime a Danemarcei, Spar Nord Bank, pune la dispoziție celor 1.600 de angajați ai săi pături, jachete și cămăși pe care le are deja în sucursalele și birourile sale.

”Acestea sunt articole pe care le distribuim în mod normal clienților, dar angajații noștri le pot folosi acum dacă doresc”, a spus Neel Rosenberg, purtătorul de cuvânt al creditorului.

viewscnt
Afla mai multe despre
banci
paturi
danemarca