Discuțiile dintre Renault și Nissan Motor cu privire la restructurarea alianței se vor extinde cu siguranță în anul viitor

Discuțiile dintre Renault și Nissan Motor cu privire la restructurarea alianței se vor extinde cu siguranță în anul viitor
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2022

Discuțiile dintre Renault și Nissan Motor cu privire la restructurarea alianței se vor extinde cu siguranță în anul viitor, a informat joi Bloomberg, citând persoane familiare cu chestiunea, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News

în anul viitor, a informat joi Bloomberg, citând persoane familiare cu chestiunea, transmite Reuters.

Peste un milion de turiști români au vizitat Grecia în 2022 CITEȘTE ȘI Peste un milion de turiști români au vizitat Grecia în 2022

Cei doi producători de automobile vor să facă anunțuri spre sfârșitul lunii ianuarie, a informat Bloomberg.

În discuțiile lor, Renault speră să convingă Nissan să investească în afacerile sale cu vehicule electrice, în timp ce Nissan dorește vânzarea unei părți din participația de 43% deținută de Renault laNissan, pentru a-i pune pe cei doi parteneri pe picior de egalitate, scrie News.ro.

Renault a spus că discuțiile dintre membrii alianței sunt în desfășurare și nu a avut alte comentarii. Nissan a spus că nu va comenta speculațiile mass-media.

Producătorii de automobile francez și japonez își propuseseră să anunțe noua structură de alianță încă de luna aceasta. Cu toate acestea, au amânat un anunț al înțelegerii care era programat pentru miercuri, deoarece cele două părți au rămas pe poziții separate cu privire la modul de împărțire a proprietății intelectuale.

Surse au declarat anterior pentru Reuters că dacă va fi nevoie de mai mult timp pentru negocieri, companiile ar putea opta să se întâlnească o săptămână mai târziu, începând cu 7 decembrie, și că plănuiesc să fie pregătite pentru un anunț săptămâna următoare la Londra.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
nissan motor