Elon Musk avertizează angajații: Twitter riscă falimentul

Elon Musk avertizează angajații: Twitter riscă falimentul
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 11 nov 2022
Elon Musk a avertizat angajații Twitter că falimentul companiei este o posibilitate dacă aceasta nu începe să genereze mai mulți bani, potrivit unor surse Bloomberg.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
 
Avertismentul a venit pe fondul unui început tumultuos al mandatului de CEO. Într-o perioadă de doar două săptămâni, miliardarul a concediat jumătate din personalul Twitter, a dat afară majoritatea directorilor și a cerut angajaților rămași să nu mai lucreze de acasă. Unul dintre directorii care până joi facea parte din noua echipă de conducere a lui Musk, Yoel Roth, a plecat, au declarat persoane familiare cu situația.
Binance se retrage, FTX.com avertizează că riscă falimentul dacă nu reușește să obțină cel puțin 4 miliarde de dolari. \ CITEȘTE ȘI Binance se retrage, FTX.com avertizează că riscă falimentul dacă nu reușește să obțină cel puțin 4 miliarde de dolari. "Am dat-o-n bară!"

Robin Wheeler, responsabil de vânzările din publicitate, ar fi vrut de asemenea să demisioneze - dar Musk l-a convins să rămână, au mai declarat sursele.

Într-un discurs adresat personalului, Musk a emis mai multe avertismente sumbre. Angajații ar trebui să se pregătească pentru săptămâni de lucru de 80 de ore. Vor exista mai puține avantaje la birou, cum ar fi mâncarea gratuită. Totodată, miliardaul a pus capăt flexibilității care le permitea angajaților să lucreze de acasă.
 
Elon Musk a preluat Twitter cu 44 de miliarde de dolari, după ce a încercat în mod repetat să abandoneze tranzacția.
 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
musk
vanzare twitter
falimen twitter
social media