Forumul Economic Mondial va reveni la Davos în 2022

Forumul Economic Mondial va reveni la Davos în 2022
scris 17 sep 2021

Următoare ediție a Forumului Economic Mondial (WEF) va fi organizată din nou la Davos (Elveția), după ce pandemia i-a obligat pe organizatori să mute locul de desfășurare a ediției din 2021 la Singapore, pentru ca ulterior să decidă să anuleze complet reuniunea programată pentru luna ianuarie 2021, transmite Bloomberg.

Forumul, cu participare fizică, programat a se derula în perioada 17-21 ianuarie 2022 este conceput să "abordeze problemele economice, de mediu, politice și sociale agravate de pandemie", au anunțat joi organizatorii acestui eveniment. Aceștia au adăugat că lucrează în comun cu Guvernul elvețian și experții în sănătate pentru a pune la punct măsurile sanitare adecvate, scrie Agerpres.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Forumul Economic Mondial (WEF) reunește în fiecare an în stațiunea de ski Davos elita politică și economică a lumii.

"Pandemia a provocat schimbări de amploare. Într-o lume plină de incertitudine și tensiune, dialogul personal este mai important ca niciodată", a subliniat fondatorul WEF, Klaus Schwab.

Întâlnirea anuală pe bază de invitație de la sfârșitul lunii ianuarie reprezintă evenimentul de referință al fundației elvețiene Forumul Economic Mondial (WEF). Prima reuniune a avut loc în 1971, sub numele Forumul European de Management (European Management Forum). În 2015, Forumul a fost recunoscut oficial ca organizație internațională.

viewscnt
Afla mai multe despre
forumul economic mondial
davos