Gigantul japonez NTT, prezent și în România, a decis că “acasă” este principalul loc de muncă al angajaților. Mersul la birou va fi "o călătorie de afaceri"

Gigantul japonez NTT, prezent și în România, a decis că “acasă” este principalul loc de muncă al angajaților. Mersul la birou va fi "o călătorie de afaceri"
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2022

Gigantul japonez de telecomunicații NTT, prezent și în România, a decis că “acasă” este principalul loc de muncă al angajaților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mersul la birou va fi considerat o călătorie de afaceri, conform Bloomberg.

VIDEO PROFIT NEWS TV Poveștile Bursei – Curaj de 1,1 miliarde de lei. Cum au reușit doi bancheri să ajungă printre cei mai mari dezvoltatori de pe piața locală CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Poveștile Bursei – Curaj de 1,1 miliarde de lei. Cum au reușit doi bancheri să ajungă printre cei mai mari dezvoltatori de pe piața locală

NTT are aproximativ 180.000 de angajați.

În România, NTT Data, deținută parțial de NTT, s-a mutat recent în noul complex de birouri dezvoltat de Vastint, Business Garden Bucharest, din Calea Plevnei, București.

Compania a închiriat peste 2.300 metri pătrați ca parte a strategiei de creștere, existând premisele de extindere a spațiului, în viitor.

Re/Max România se extinde cu încă trei birouri CITEȘTE ȘI Re/Max România se extinde cu încă trei birouri

Înființată în 1988, NTT DATA are sediul la Tokyo și își desfășoară activitatea în peste 40 de țări.

Concernul japonez furnizează servicii în numeroase domenii, de la consultanță și dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT.

viewscnt
Afla mai multe despre
ntt ltd
angajati