Israelul face pregătiri pentru a patra doză de vaccin anti-Covid

Israelul face pregătiri pentru a patra doză de vaccin anti-Covid
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2021

Guvernul Israelului face pregătirile logistice pentru a patra doză de vaccin în caz că situația epidemiologică o va cere, transmite Bloomberg. Astfel, executivul israelian a început achiziția dozelor de vaccin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Nu știm când se va întâmpla. Sper că va fi nevoie de a patra doză mult mai târziu decât acum, sper că efectul celei de-a treia doze va dura mai mult”, a declarat directorul general al Ministerului Sănătății, Nachman Ash, citat de Bloomberg.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Israelul, care utilizează în principal vaccinul Pfizer BioNTech, a vaccinat deja cu e treia doză peste 2,8 milioane de persoane de la începutul lunii august, arată g4media.ro.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

SUA, Marea Britanie și UE sunt și ele în procesul de validare a administrării celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid. 

viewscnt
Afla mai multe despre
israel
anti-covid