Mercedes-Benz a devansat BMW și Audi, rămânând cel mai mare producător mondial de automobile de lux

Mercedes-Benz a devansat BMW și Audi, rămânând cel mai mare producător mondial de automobile de lux
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2020

Constructorul auto german Mercedes-Benz și-a apărat cu succes titlul de cel mai mare producător mondial de automobile de lux, după ce și-a devansat rivalii BMW AG și Audi pentru al patrulea an consecutiv, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vineri, producătorul a informat că livrările sale de vehicule marca BMW au crescut anul trecut cu 2%, până la 2,17 milioane de autoturisme. Anterior, Mercedes-Benz a informat că livrările sale au crescut cu 1,3%, până la un nivel record de 2,34 milioane vehicule. Audi se situează pe locul trei, scrie Agerpres.

Producția de automobile a Germaniei, cea mai mare piață auto în Europa, a atins anul trecut cel mai scăzut nivel din ultimii 23 de ani CITEȘTE ȘI Producția de automobile a Germaniei, cea mai mare piață auto în Europa, a atins anul trecut cel mai scăzut nivel din ultimii 23 de ani

Pe viitor, BMW mizează pe o ușoară creștere a vânzărilor la nivel de grup în acest an, grație unei creșteri solide a vânzărilor pe piața din China. În schimb, în Europa, vânzările BMW ar urma să fie comparabile cu cele din 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes-benz
bmw