Mercedes-Benz a devansat BMW și Audi, rămânând cel mai mare producător mondial de automobile de lux

Mercedes-Benz a devansat BMW și Audi, rămânând cel mai mare producător mondial de automobile de lux
scris 10 ian 2020

Constructorul auto german Mercedes-Benz și-a apărat cu succes titlul de cel mai mare producător mondial de automobile de lux, după ce și-a devansat rivalii BMW AG și Audi pentru al patrulea an consecutiv, transmite Bloomberg.

Vineri, producătorul a informat că livrările sale de vehicule marca BMW au crescut anul trecut cu 2%, până la 2,17 milioane de autoturisme. Anterior, Mercedes-Benz a informat că livrările sale au crescut cu 1,3%, până la un nivel record de 2,34 milioane vehicule. Audi se situează pe locul trei, scrie Agerpres.

Producția de automobile a Germaniei, cea mai mare piață auto în Europa, a atins anul trecut cel mai scăzut nivel din ultimii 23 de ani CITEȘTE ȘI Producția de automobile a Germaniei, cea mai mare piață auto în Europa, a atins anul trecut cel mai scăzut nivel din ultimii 23 de ani

Pe viitor, BMW mizează pe o ușoară creștere a vânzărilor la nivel de grup în acest an, grație unei creșteri solide a vânzărilor pe piața din China. În schimb, în Europa, vânzările BMW ar urma să fie comparabile cu cele din 2019.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mercedes-benz
bmw