Producătorul de carne alternativă de pui Daring Foods atrage investiții de 40 milioane dolari, inclusiv de la rapperul Drake

Producătorul de carne alternativă de pui Daring Foods atrage investiții de 40 milioane dolari, inclusiv de la rapperul Drake
scris 20 mai 2021

Producătorul de carne alternativă de pui Daring Foods a atras investiții în valoare de 40 milioane dolari, inclusiv de la rapperul Drake.

Compania a mai derulat o rundă de investiții în valoare de 8 milioane dolari în octombrie, conform Bloomberg.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

Luna trecută, și startup-ul american Overtime, activ în zona de entertainment și sport, cu sediul în Brooklyn, a atras 80 milioane dolari.

La runda de finanțare au participat atunci artistul Drake și miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon, conform Variety.

Sectorul alimentar pe bază de plante este în creștere rapidă, mai ales că lanțurile de fast-food și restaurantele de lux creează noi meniuri pentru a atrage clienți preocupați de sănătate și mediu.

Recent, producătorul de lapte vegan Oatly, susținut, printre alții, de realizatoarea americană de talk-show-uri Oprah Winfrey, a aunțat că va căuta o evaluare de 10 miliarde dolari, în cadrul unei oferte publice inițiale în SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
overtime
bezos