Retailerul Metro AG, prezent și pe piața din România, are un nou director general

Retailerul Metro AG, prezent și pe piața din România, are un nou director general
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2021

Grupul german Metro AG, prezent și pe piața din România, urmează să anunțe numirea lui Steffen Greubel în postul de director general, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Metro AG nu are în prezent un CEO după ce, în luna august 2020, directorul general de atunci, Olaf Koch, a anunțat că intenționează să demisioneze anticipat din funcție la finele anului, scrie Agerpres.

Piața americană a muncii dă semne de revenire după al doilea val al pandemiei. Cererile noi de șomaj, la minimul ultimelor 2 luni CITEȘTE ȘI Piața americană a muncii dă semne de revenire după al doilea val al pandemiei. Cererile noi de șomaj, la minimul ultimelor 2 luni

Steffen Greubel va prelua conducerea Metro de la 1 mai 2021, dacă numirea sa va fi aprobată la reuniunea consiliului de supervizare care va avea loc săptămâna următoare, a precizat grupul german de distribuție într-un comunicat de presă.

În prezent, Greubel face parte din echipa managerială a companiei private Wuerth Group, un producător german de șuruburi, adezivi și alte elemente de fixare.

Divizia Metro Cash & Carry s-a lansat oficial în România în luna octombrie 1996, când a deschis primul magazin din București. În prezent, rețeaua cuprinde 32 de magazine în 24 de orașe.

viewscnt
Afla mai multe despre
metro ag
steffen greubel