Rihanna pregătește listarea brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty, la o evaluare de 3 miliarde dolari

Rihanna pregătește listarea brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty, la o evaluare de 3 miliarde dolari
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 14 mar 2022

Rihanna analizează lansarea unei oferte publice inițiale pentru compania de lenjerie intimă Savage X Fenty, la o evaluare de aproximativ 3 miliarde de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cunoscuta cântăreață lucrează cu mai multe bănci, printre care Goldman Sachs și Morgan Stanley, în vederea listării Savage X Fenty la bursă, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

Operațiunea ar putea avea loc chiar în acest an și este așteptată să evalueze compania la 3 miliarde de dolari sau mai mult, au precizat sursele menționate.

Rușii folosesc Serbia ca rută ocolitoare pentru a ajunge în Europa CITEȘTE ȘI Rușii folosesc Serbia ca rută ocolitoare pentru a ajunge în Europa

Rihanna a lansat Savage X Fenty în 2018, în parteneriat cu TechStyle Fashion Group, o platformă de modă pe bază de abonament, al cărei portofoliu include brandul Fabletics, creat de Kate Hudson împreună cu Adam Goldenberg și Don Ressler, fondatorii TechStyle Fashion.

Printre investitorii Savage X Fenty se numără gigantul francez din industria bunurilor de lux LVMH, rapperul Jay-Z și firma de private equity Avenir Growth Capital.

Savage X Fenty a fost evaluată la 1 miliard de dolari după o rundă de finanțare Seria B, în februarie anul trecut. 

La începutul acestui an, compania a atras 125 milioane de la un grup de investitori condus de Neuberger Berman, fonduri ce vor fi folosite pentru extinderea rețelei de magazine fizice.

Originară din insula Barbados, Robyn Rihanna Fenty, în vârstă de 34 de ani, a debutat pe scena muzicală internațională în 2003.

Pe lângă compania de lenjerie intimă, Rihanna este copropietară a brandului de cosmetice Fenty Beauty, împreună cu LVMH.

Rihanna este creditată de Forbes cu o avere de 1,7 miliarde de dolari.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
rihanna
savage x beauty
ipo
oferta publica initiala
listare savage x
lenjerie intima