MetaMinds, fosta Nova Tech Integrated Solutions, ajunge la afaceri de 32 milioane de euro

MetaMinds, fosta Nova Tech Integrated Solutions, ajunge la afaceri de 32 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2021

Integratorul român de sisteme IT MetaMinds (fost Nova Tech Integrated Solutions) companie românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe din domeniul IT, a înregistrat o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro în 2020, în creștere cu 23% față de anul anterior. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Toate proiectele în care ne-am implicat în 2020 au avut o componentă majoră de complexitate și inovație. Avem o imensă oportunitate să revoluționăm prin tehnologie anumite domenii neexploatate până acum”, declară Andrei Cruceru, CEO Metaminds.  

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Metaminds activează pe zona de soluții inovatoare pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicație în medii de lucru cloud-native, protecția interfețelor API și a serviciilor de interconectare și de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecția informației și a identității digitale. 

Nova Tech Integrated Solutions (actuala MetaMinds) a fost înființată în iulie 2015 de către Răzvan-Iulian Băicoianu - 5% și Liviu Mircea Uruc - 95%, un apropiat al lui Sebastian Ghiță conform informațiilor vehiculate în presă. Uruc este acționar, printre altele, și la Affichage Romania, unul dintre cei mai mari jucători din industria outdoor din România. 

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

În 2018, Andrei Cruceru, director general al furnizorului de servicii IT Nova Tech Integrated Solutions, anterior manager pentru vânzări către sectorul public la Asesoft International, compania fondată de Sebastian Ghiță, și-a ridicat participația la 65%, cumpărând noi acțiuni, la un an după o operațiune similară.

Nova Tech Integrated Solutions este parte a asocierii conduse de Siveco Romania care a câștigat, la 22 iunie 2018, licitația organizată de Serviciul Român de Informații (SRI) pentru furnizarea sistemului IT prin care instituția afirmă că urmărește un mai bun control al modului de cheltuire a banilor în instituții publice.

viewscnt
Afla mai multe despre
nova tech integrated solutions
nova tech
metaminds