China interzice posturilor naționale să difuzeze gala Oscar

China interzice posturilor naționale să difuzeze gala Oscar
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2021

Serviciile de propagandă ale Partidului Comunist chinez au decis să cenzureze ceremonia Oscarurilor, potrivit Bloomberg, pentru că Academia Americană de Film a nominalizat anul acesta documentarul de investigație "Do Not Split", care prezintă manifestațiile anti-Beijing de la Hong Kong din 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nominalizarea documentarului "Do not Split", realizat de jurnalistul norvegian Anders Hammer, care a investigat manifestațiile de la Hong Kong din 2019 contra guvernului de la Beijing, a determinat autoritățile chineze să interzică posturilor naționale să transmită în direct, pe 25 aprilie, a 93-a ceremonie a premiilor Oscar, scrie News.ro

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Această informație publicată de Bloomberg, dar a cărei sursă a rămas pentru moment anonimă, precizează că această decizie de a cenzura vine direct d ela conducerea Partidului Comunist chinez.

Acest documentar care durează în jur de 35 de minute denunță influența guvernului chinez în acest teritoriu care a rămas sub tutela britanică din 1997.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Anders Hammers a dat cuvântul manifestanților și universităților ostile politicii de expansiune condusă de Beijing.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Cu "Do Not Split", regizorul scandinav revine asupra unui eveniment politic pe care nu ezită să-l considere "cel mai important al anului 2019".

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Anders Hammer a câștigat deja premii internaționale și naționale pentru această anchetă. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
china
oscar