Viktor Orban vrea să îi cucerească pe pensionari și bugetari înaintea alegerilor locale

Viktor Orban vrea să îi cucerească pe pensionari și bugetari înaintea alegerilor locale
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2019

Până la finele lunii septembrie pensionarii din Ungaria vor primi în poștă vouchere pentru plata utilităților, cu două săptămâni înainte de alegerile locale la care premierul Viktor Orban vrea să evite un avans al partidelor de opoziție, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul de la Budapesta va da pensionarilor 9.000 de forinți (30 de dolari) pentru a-i ajuta pe aceștia să își plătească facturile la gaze naturale și electricitate, a declarat vineri Gergely Gulyas, șeful de cabinet al lui Viktor Orban, la finalul unei reuniuni a Cabinetului de la Budapesta, cu o zi înainte de  debutul campaniei electorale, scrie Agerpres.

GRAFIC Europa are cel mai mic număr de IPO-uri de la criza financiară CITEȘTE ȘI GRAFIC Europa are cel mai mic număr de IPO-uri de la criza financiară

De asemenea, angajații din sectorul public care au o vechime în muncă de cel puțin trei luni vor beneficia de un bonus extraordinar de 54.000 de forinți.

viewscnt
Afla mai multe despre
viktor orban
pensionari