VIDEO PROFIT NEWS TV – Maratonul Energiei. Cătălina Nedelcu, Energy MBA Bucharest Business School: Încercăm prin acest program să contribuim activ la formarea profesioniștilor care vor conduce toată evoluția sectorului energetic în următorii ani

VIDEO PROFIT NEWS TV – Maratonul Energiei. Cătălina Nedelcu, Energy MBA Bucharest Business School: Încercăm prin acest program să contribuim activ la formarea profesioniștilor care vor conduce toată evoluția sectorului energetic în următorii ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2024

Unul dintre programele de MBA oferite de către Bucharest Business School, școala de afaceri a Academiei de Studii Economice din București, este Energy MBA, un program destinat specialiștilor din sectorul energiei, care oferă competențe atât din domeniul energetic, cât și financiar, legal, dar și de business.

„Încercăm prin acest program să aducem la masă oameni cu diferite background-uri, dar toți cumva conectați cu sectorul energetic astfel încât să putem să combinăm pe de-o parte competențe de afaceri, dar și cunoștințe tehnice, specifice industriei ca la final cumva să putem contribui activ la formarea profesioniștilor care vor conduce toată evoluția sectorului energetic în următorii ani”, spune, la Maratonul Energiei organizat de PROFIT NEWS TV, Cătălina Nedelcu, Directorul Programului Energy MBA.

Urmărește-ne și pe Google News

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul ACUE, Hidroelectrica și Transgaz

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

Dincolo de competențele tehnice, programul aduce la masă și expertize de afaceri, care, combinate cu experiențele practice, să ajute la formarea capacității de decizie a studenților.

Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Până la urmă, din toată această combinație de competențe și de activități trebuie să iasă o capacitate de a lua decizii sustenabile în acest sector foarte dinamic și cumva să contribuim la formarea acestui management profesionist care știe cumva din toate, înțelege foarte bine partea financiară, tehnică, și ne uităm și la perspectivele legale, de reglementare, de guvernanță, care sunt foarte importante în acest sector. Și atunci, când ești decident într- o companie mare, chiar și într-o companie antreprenorială din sectorul energetic, e foarte important să înțelegi provocările din toate aceste zone”, spune Cătălina Nedelcu.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Maratonul Energiei. Directorul ACUE: Investițiile în rețelele de distribuție trebuie triplate, de la 400 milioane la 1,2 miliarde euro pe an CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Maratonul Energiei. Directorul ACUE: Investițiile în rețelele de distribuție trebuie triplate, de la 400 milioane la 1,2 miliarde euro pe an

Totodată, prin participarea la acest program, studenții primesc și acces într-o comunitate, formată din antreprenori și profesioniști de top din diferite domenii.

„Ce aducem dincolo de cunoștințele tehnice, financiare, este și acest networking foarte important pe care încercăm să-l construim, consolidăm, dezvoltăm, pentru că, sectorul fiind foarte dinamic, ne obligă să ne ducem în direcția asta și să punem cumva la masă profesioniști, knowledge și din asta nu are cum să iasă decât ceva foarte bun”, precizează aceasta.

Pentru admiterea în cadrul acestui program sunt necesari minimum 3 ani de experiență pe piața muncii, iar cel puțin un an experiență în domeniul energetic sau în strânsă legătură cu acest domeniu.

„Programul este dedicat profesioniștilor din domeniul energetic care își doresc să avanseze în poziții de conducere, dar și celor care ocupa astăzi o poziție de conducere în companii energetice atât din România, cât și din străinătate”, mai spune Cătălina Nedelcu.

viewscnt
Afla mai multe despre
cătălina nedelcu
energy mba
bucharest business school