eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 9 feb 2021

Platforma eMAG Academy este o bibliotecă virtuală adresată sellerilor eMAG, în care aceștia pot accesa materiale tip imagini, text și video, structurate pe cele mai relevante zone de afacere din  platformă eMAG Marketplace.

Prin accesarea eMAG Academy, sellerii au la dispoziție toate informațiile despre opțiunile disponibile în platforma eMAG Marketplace, respectiv utilizarea funcționalităților platformei, identificarea diverselor instrumente sau funcționalități în platformă și ghid pentru acțiunile din contul de seller.

De asemenea, sellerii se pot familiariza cu modul de gestionare optimă a contului eMAG Marketplace, indicatorii de performanță ai activității zilnice și dezvoltările implementate în platformă pentru optimizarea fluxurilor specifice (comenzi, îmbunătățirea ofertelor, campanii, retururi, flux financiar).

Potrivit datelor eMAG Academy, cele mai urmărite tutoriale sunt cele referitoare la “Contul meu”, “Dashboard” și cele referitoare la documentația tehnică, care cuprinde toate informațiile de care au nevoie sellerii pentru  sincronizarea platformei lor online, cu platforma eMAG Marketplace, prin intermediul connectorilor API.

Totodată, eMAG Academy prezintă programele adoptate pentru susținerea afacerii online a sellerilor, cum ar fi Fulfilment by eMAG, Genius, eMAG Ads, IMN, Deschide România și linia de finanțare în parteneriat cu IdeaBank, precum și recomandările și propunerile de îmbunătățire și menținere a rezultatelor obținute în procesul de vânzare.

Toate acestea acoperă subiecte de interes pentru selleri, de la listarea unui produs la modificarea datelor de contact sau procesarea unei comenzi, precum și oportunități de creștere a afacerii prin eMAG Marketplace.

Circa 17.000 de selleri au accesat cel puțin o dată eMAG Academy, timpul mediu petrecut pe o pagină fiind de 3 minute și 29 secunde. Cifrele eMAG Academy mai arată să sellerii au studiat aproximativ 68.000 de minute pe platformă.

Cei mai studioși cursanți provin din Capitală, urmați de cei din județele Cluj, Timiș, Iași, Brașov, Constanța, Prahova, Bihor, Argeș și Sibiu.

Accesul către informațiile de interes pentru seller este gratuit și facil, platforma eMAG Academy fiind disponibilă 24/24 de ore, 7 zile din 7, iar răspunsul pentru situația întâmpinată de seller este rapid și concis.

Pe lângă text, majoritatea articolelor postate pe eMAG Academy beneficiază și de un video demonstrativ, în care sellerul poate urmări pas cu pas calea de implementare a informațiilor aplicată practic, așa cum este descrisă în text.

În prezent, eMAG Academy include 402 de materiale de e-learning, dintre care 292 sunt disponibile și în limba engleză.

În cele 362 de tutoriale publicate se regăsesc peste 1.600 de minute de informație video.

Totodată, în eMAG Academy există o zonă de comentarii în care sellerii pot lăsa întrebări sau sugestii pe tema tutorialului urmărit, la care există o medie de răspuns de cel mult 50 de minute.

De asemenea, se lucrează constant la diversificarea subiectelor de tutorial, pentru a oferi suport informațional cât mai extins sellerilor.
eMAG Academy a fost lansată în 2018.
 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
viewscnt
Afla mai multe despre
emag academy
emag marketplace