Cinci oferte pentru întreținerea spațiilor verzi în Sectorul 3, contract estimat la 300 milioane de lei pe 4 ani

Cinci oferte pentru întreținerea spațiilor verzi în Sectorul 3, contract estimat la 300 milioane de lei pe 4 ani
scris 20 apr 2017

Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, a primit cinci oferte în cadrul licitației pentru realizarea lucrărilor de întreținere a spațiilor verzi în următorii 4 ani, contract estimat la 297,3 milioane de lei, fără TVA.

Ofertele au fost depuse de Administrarea Domeniul Public București și asocierile formate din Brai Cata SRL și Pepiniera de Val D’Yerres Deux SRL, Compania Romprest Service și Triumf Gardening SRL, Geva Construct Ambient SRL, Cris Garden SRL, Garden Center Grup SRL și Geca Impex P.M. SRL, precum și Libro Events SRL, Supercom SA și Urban Design Construct SRL.

Proiectul pentru laserul de la Măgurele, cel mai mare din lume, întârzie din nou. A doua licitație, pentru peste 17 milioane euro, a fost anulată CITEȘTE ȘI Proiectul pentru laserul de la Măgurele, cel mai mare din lume, întârzie din nou. A doua licitație, pentru peste 17 milioane euro, a fost anulată

Spațiile verzi din Sectorul 3 sunt împărțite în 3 zone, iar această licitație vizează zona I. Pentru celelalte două zone, contractele au fost în 2015 către Administrarea Domeniul Public București pe o perioada de 8 ani, valoarea acestora fiind de 243,32 milioane de lei, fără TVA.

Potrivit datelor din caietul de sarcini, Primăria Sectorului 3 estimează că vor plantați circa 30.000 arbori foioși, trandafiri – peste 65.000 de bucăți, begonii – 1 milion, bulbi de flori - 298.000 bucăți, lalele - 40.000 de bulbi, narcise - 40.000 bulbi, plante ornamentale - 140.000 bucăți și 2.400 de metri lineari de borduri mici din beton.

La începutul anului 2014, Primăria Sectorului 3 a concesionat Cris Garden, pe o perioadă de 8 ani, lucrările de întreținere a parcurilor Titan, Alexandru Ioan Cuza, Titanii și Gheorghe Petrașcu.

Pentru întreținerea spațiilor verzi, plantat panseluțe, copacei, montat băncuțe, locuri de joacă, coșuri de gunoi și arteziene, primăria condusă de Robert Negoiță estimează să plătească peste 200 milioane de lei.

Robert Negoiță este președintele organizației PSD București și se află la al doilea mandat la Primăria Sectorului 3.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
primaria sector 3
licitatie
spatii verzi
intretinere
oferte