Mai multe localități din Ilfov intră în carantină de sâmbătă seară

Mai multe localități din Ilfov intră în carantină de sâmbătă seară
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 nov 2020

Localitățile Otopeni, Măgurele, Corbeanca, Popești Leordeni, Dobroiești, Mogoșoaia, din județul Ilfov, intră în carantină începând de sâmbătă, de la ora 22.00, pentru două săptămâni, în urma unui ordin emis de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Totodată, a fost emis ordinul pentru carantinarea celor șapte localități din județul Constanța pentru care s-a propus această măsură.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

"În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, respectiv Constanța, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Măgurele cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, Corbeanca cu satele aparținătoare Ostratu, Petrești și Tamaș, Popești Leordeni, Dobroiești cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni , Mogoșoaia, din Județul Ilfov și Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu , Medgidia, Valu lui Traian, Techirghiol, din Județul Constanța", a anunțat Grupul de Comunicare Strategică, scrie News.ro.

Carantina pentru localitățile din județul Ilfov intră în vigoare în 21 noiembrie, de la ora 22:00.

Carantina pentru localitățile din județul Constanța intră în vigoare în 21 noiembrie, de la ora 20:00.

Șapte localități din județul Constanța, printre care municipiul Medgidia, comunele Agigea, Costinești, Mihail Kogălniceanu și Techirghiol, erau propuse pentru carantinare.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
covid 19
epidemie
carantina
ilfov
otopeni
corbeanca
popesti leordeni