FAN Courier își extinde operațiunile în Republica Moldova, parte a strategiei de dezvoltare în Europa Centrală și de Est

FAN Courier își extinde operațiunile în Republica Moldova, parte a strategiei de dezvoltare în Europa Centrală și de Est
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2021

FAN Courier își extinde operațiunile în Republica Moldova, ca parte a strategiei de dezvoltare în Europa Centrală și de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Lansarea FAN Moldova face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a FAN Courier în Europa. Republica Moldova este prima țară din Europa de Est unde ne extindem cu operațiuni proprii, alegând să operăm în mod direct de data aceasta, față de alte țări unde operăm prin parteneri. În Moldova, suntem prima companie românească ce oferă servicii de curierat domestic, astfel că putem vorbi de un nou pionierat, de data aceasta extern, la 23 de ani de la fondarea FAN Courier", spune Adrian Mihai, CEO FAN Courier.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Compania a investit până acum 500.000 de euro pentru a crea infrastructura de bază, bugetul total alocat pieței din țara vecină fiind de 3 milioane de euro. 

FAN Courier au depășit în 2020 pragul de 1 miliard de lei, un avans de peste 27% față de anul anterior, ca urmare a creșterii activității generate de pandemie.

În decembrie, compania anunța construcții și extinderi de HUB-uri, un nou centru logistic și un avans al business-ului între 10-20%, cu explicația - „Ne-am trezit aruncați într-un maraton parcurs în sprint.”

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Compania spunea că își menține estimările de creștere pentru 2021 între 10% și 15%, bazate pe două scenarii, în funcție de evoluția crizei sanitare și impactul acesteia în economie. Astfel, FAN Courier ia în calcul un avans de 10% al veniturilor în varianta în care situația sanitară începe să se relaxeze sau un avans de 15% în cazul în care presiunea pe serviciile de curierat generată de comerțul online rămâne ridicată.  FAN Courier reconfirmă, totodată, strategia de investiții pe termen mediu, nivelul bugetat pentru 2021 ridicându-se la 20 milioane de euro.

Platforma imobiliară Milluu, lansată de fondatorul Star Taxi, a decis listarea pe Seedblink și vizează o rundă nouă de investiții de 785.000 de euro. În paralel, intrarea în Polonia CITEȘTE ȘI Platforma imobiliară Milluu, lansată de fondatorul Star Taxi, a decis listarea pe Seedblink și vizează o rundă nouă de investiții de 785.000 de euro. În paralel, intrarea în Polonia

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai. 

viewscnt
Afla mai multe despre
fan courier
pandemie