Tesla va înființa o fabrică de automobile electrice în sudul Indiei

Tesla va înființa o fabrică de automobile electrice în sudul Indiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2021

Tesla, companie a miliardarului Elon Musk, va înființa o fabrică de producție de automobile electrice în statul Karnataka din sudul Indiei, potrivit unui document guvernamental obținut de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Compania americană Tesla va deschide o unitate de producție a automobilelor electrice în Karnataka, arată un comunicat scurt al guvernului acestui stat.

Comunicatul face parte dintr-un document mai larg care prezintă bugetul Indiei populației, în limba locală Kannada, scrie News.ro.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Luna trecută, producătorul de automobile electrice a comasat Tesla Motors India și Energy Private Limited cu biroul înregistrat al companiei din orașul Bengaluru din Karnataka, care este un centru pentru companiile de tehnologie globale.

Principalul ministru al statului, B.S. Yediyurappa, a scris într-un tweet, pe care l-a șters ulterior, că Tesla va începe operațiunile în India cu o unitate de cercetare și dezvoltare în Bengaluru.

Nu este clar dacă comunicatul de sâmbătă se referă la aceeași unitate.

Tesla și biroul din Karnataka nu au răspuns imediat solicitprii de comentarii din partea Reuters.

Musk a scris de mai multe ori pe Twitter despre viitoarele activități ale Tesla în India. În decembrie, Musk a conformat pe Twitter că Tesla va începe operațiunile în India în 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
india