Klippa a deschis un birou la Brașov, prima ieșire din Olanda. "Brașovul este de interes pentru companiile IT&C datorită nivelului mare de educație și a costurilor cu forța de muncă relativ reduse."

Klippa a deschis un birou la Brașov, prima ieșire din Olanda. "Brașovul este de interes pentru companiile IT&C datorită nivelului mare de educație și a costurilor cu forța de muncă relativ reduse."

Foto Klippa

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 4 oct 2021

Klippa, companie olandeză specializată în digitalizarea fluxurilor de documente și automatizarea proceselor de business cu ajutorul inteligenței artificiale, a dechis un birou la Brașov, al treilea din Europa după Amsterdam și Groningen, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania a fost fondată în 2015 și are clienți în peste 25 de țări.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Echipa de la Brașov va analiza, structura și adnota date care apoi vor utilizate de sistemele de machine learning ale Klippa.

"Ne bucurăm mult pentru acest pas. Multe companii au dificultăți în procesul de digitalizare. Analiza, structurarea și adnotarea corectă a datelor este o parte esențială a acestui proces. Cu o echipă mai mare putem sprijini mai bine companiile pe parcursul tranziției digitale", afirmă Yeelen Knegtering, CEO Klippa.

Echipa locală este condusă de Andreea Bociu, care locuiește în prezent în Olanda. Înainte de a se muta în Olanda, Bociu a lucrat în România pentru Deloitte și Telus International.

"Brașovul este de interes pentru companiile IT&C datorită nivelului mare de educație și a costurilor cu forța de muncă relativ reduse. România este pe locul al doilea în lume în funcție de viteza internetului, cu circa 15 Mbps. Un nou aeroport urmează să fie construit aici", afirmă Bociu.

viewscnt
Afla mai multe despre
klippa
andreea bociu
brasov
companie it
automatizare
digitalizare documente