Noua Zeelandă plătește transportul și cazarea pentru 100 de profesioniști din IT care să susțină interviuri de angajare în Wellington

Noua Zeelandă plătește transportul și cazarea pentru 100 de profesioniști din IT care să susțină interviuri de angajare în Wellington
scris vineri, 18:29

În timp ce diferite state, precum Marea Britanie, SUA sau Australia, vor să limiteze numărul de angajați străini, Wellington, capitala Noii Zeelande, a selectat, printr-un program de recrutare, circa 100 de profesioniști din IT din diferite părți ale globului, cărora le plătește transportul cu avionul și cazarea pentru a susține interviuri cu firme locale din domeniul tehnologiei, informează Business Insider.

“Procesul de înscriere a evidențat faptul că abilitățile reale, experiența și dorința de a se muta în Noua Zeelandă sunt esențiale pentru a ajunge mai departe, astfel că cei care căutau doar o vacanță gratuită au renunțat singuri”, spune un reprezentant al LookSee Wellington, un proiect destinat căutării de la talente în domeniul IT care să lucreze în Noua Zeelandă.

Marile companii din tehnologie se luptă pentru startup-urile din domeniul inteligenței artificiale. Google, prima în topul achizițiilor CITEȘTE ȘI Marile companii din tehnologie se luptă pentru startup-urile din domeniul inteligenței artificiale. Google, prima în topul achizițiilor

LookSee Wellington colaborează cu diferite companii din IT, pe care le pune în legătură cu profesioniști. În total, 48.000 de persoane s-au înscris la acest program, dintre care circa 100 au fost selectate să participe la interviuri.

“Abilitățile căutate de LookSee Wellington sunt foarte solicitate în Noua Zeelandă și la nivel global, deci este foarte satisfăcător să vedem un grup de oameni foarte talentați atât de entuziasmați de posibiliatea de a veni la Wellington”, afirmă reprezentanții proiectului.

Dintre cele circa 100 de persoane selectate să se întâlnească cu  reprezentanții companiilor IT și să participe la interviuri în Wellington, 29 sunt din SUA, 9 din Canada, 8 din Marea Britanie, 7 din India, 6 din Argentina, 4 din Brazilia, 3 din Filipine, 2 din Australia, 2 din Franța și 2 din Israel.

Persoanele selectate participă la 4 zile de interviuri și discuții cu reprezentanții companiilor înscrise în program.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
wellingtom
noua zeelandă
it
angajare
cazare
looksee