Startup-ul românesc TypingDNA primește o finanțare de 1,5 milioane de dolari

Startup-ul românesc TypingDNA primește o finanțare de 1,5 milioane de dolari
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 31 ian 2019

TypingDNA, un start-up românesc din domeniul securității digitale, care dezvoltă tehnologii bazate pe inteligență artificială, a primit o finanțare de 1,5 milioane de dolari. La runda de finanțare au contibuit fondul local GapMinder și alți investitori din SUA, Marea Britanie și UE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Compania, fondată de Raul Popa și Cristian Tamas, intenționează să folosească banii pentru îmbunătățirea tehnologiei și extindere.

London Stock Exchange Group deschide centrul de servicii din România. CEO-ul LSEG și ministrul de Externe britanic vin la București CITEȘTE ȘI London Stock Exchange Group deschide centrul de servicii din România. CEO-ul LSEG și ministrul de Externe britanic vin la București

TypingDNA promite o alternativă la autentificarea în doi pași. În acest context, în martie, TypingDNA a lansat o extensie pentru Chrome care confirmă identitatea pe baza stilului de scriere.

Extensia gratuită TypingDNA Authenticator folosește ceea ce dezvoltatorul numește biometria scrisului pentru a scuti utilizatorul de verificarea telefonului pentru confirmarea autentificării.

Autentificarea în doi pași este folosită de numeroase servicii ca un strat suplimentar de securitate. În momentul în care se înregistrează pe un site, utilizatorul trebuie să-și confirme identitatea prin introducerea unui cod unic cu valabilitate temporară primit pe telefon.

viewscnt
Afla mai multe despre
typingdna
finantare
autentificare
securitate cibernetica