FOTO Affidea semnează o nouă achiziție în România, a treia din acest an

FOTO Affidea semnează o nouă achiziție în România, a treia din acest an
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 dec 2023
Grupul de servicii medicale private Affidea, fostul Euromedic, se extinde în România prin preluarea clinicii de imagistică Odelga, din București.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Odelga, aflată în cadrul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu București, furnizează servicii imagistice de Computer Tomograf (CT) și ecografie.
 
Tranzacția marchează cea de-a treia achiziție din România în acest an și duce la 49 numărul total de centre Affidea în România.
 
În paralel, grupul cumpără și o clinică din Spania. Rețeaua Affidea ajunge, astfel, la un număr de 340 de centre la nivel global, în urma strategiei de a-și îmbunătăți portofoliul de diagnostice avansate și a extinde oferta de servicii extra-spitalicești.
FOTO Birourile vamale de frontieră vor fi dotate cu 26 sisteme noi de scanare cu raze X CITEȘTE ȘI FOTO Birourile vamale de frontieră vor fi dotate cu 26 sisteme noi de scanare cu raze X

"Affidea și-a extins semnificativ prezența în 2023, finalizând un total de 14 achiziții în opt țări și adăugând 25 de centre noi. Astăzi, suntem încântați să ne extindem prezența în Spania și România, două piețe cu un mare potențial. Aceste ultime achiziții marchează un pas important în călătoria noastră continuă de creștere, ajungând astăzi la peste 340 de centre în 15 țări, deservind anual peste 13 milioane de pacienți", spune Guy Blomfield, președinte și CEO al Affidea Group.

În aprilie 2022, miliardarul Ernesto Bertarelli, cel mai bogat om din Elveția, a agreat vânzarea companiei de servicii medicale private Affidea, prezentă și în România, către grupul belgian de investiții Lambert (Groupe Bruxelles Lambert - GBL), într-o tranzacție de 1 miliard de euro.

Luna trecută, Affidea a achiziționat centrele Biomed Scan din București.

FOTO Affidea semnează o nouă achiziție în România, a treia din acest an

viewscnt
Afla mai multe despre
affidea
oldega
achizitie clinica
imagistica