Adrian Chirvase, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, a fost desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime

Adrian Chirvase, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, a fost desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 20 mai 2024

Adrian CHIRVASE, Partner, a obținut titlul  Avocatul Anului în White Collar Crime, trofeul fiind acordat în cadrul Galei LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 care a avut loc la Londra pe 16 mai a.c.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Premiile Life Sciences urmăresc să recunoască implicarea deosebită, în proiecte dedicate cercetării și științelor vieții, a avocaților și a firmelor de avocatură de top din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Pentru acest titlu, Adrian CHIRVASE a concurat alături de alți șase avocați, cu activitate importantă în regiune.

Gala premiilor LMG Life Sciences EMEA recunoaște anual excelența și inovația în sectorul juridic al științelor vieții, celebrând astfel avocații și firmele de avocatură care au adus contribuții semnificative industriei. Desemnarea lui Adrian CHIRVASE drept Avocatul Anului în domeniul White Collar Crime subliniază dedicarea și leadershipul său remarcabil în peisajului juridic complex al mandatelor ce implică dezvoltarea și implementarea unor soluții inovative în aria de practică Criminal Law, inclusiv în toate domeniile relevante life sciences.

Adrian CHIRVASEeste coordonatorul echipei de prevenție, conformitate și dreptul penal al afacerilor în cadrul POPESCU & ASOCIATII. Deține o vastă experiență în domeniul dreptului penal al afacerilor și al criminalității economice, reprezentând, în cadrul proceselor penale, numeroase companii sau oameni de afaceri care își desfășoară activitatea în diferite domenii.    

Majoritatea mandatelor sale reprezintă cazuri extrem de complexe și multidisciplinare, lucrând îndeaproape cu clienții firmei (majoritatea fiind corporații multinaționale, mari companii locale sau oameni de afaceri importanți) pentru a înțelege nevoile acestora înainte de a recomanda soluția potrivită.

De asemenea, Adrian este specializat în efectuarea de investigații interne pentru identificarea fraudelor corporative, de audituri interne sau proceduri de anunțare, precum și în consilierea companiilor în sectorul de prevenție care implică activități de consultanță cu scopul de a anticipa și/sau identifica riscurile de relevanță penală, incluzând: analize juridice preliminare, opinii legale sau memorandumuri referitoare la diverse aspecte ale dreptului penal și ale dreptului procesual penal, asistarea și reprezentarea clienților în legatură cu procedurile extrajudiciare pentru a evita implicațiile infracționale sau riscurile complexe, pregătirea și încheierea tranzacțiilor civile la scară largă, în vederea soluționării pe cale amiabilă a unor daune civile în procedurile penale.

„Sunt onorat să fiu desemnat Avocatul Anului în domeniul White Collar Crime în cadrul Galei LMG Life Sciences EMEA 2024. Acest trofeu reprezintă dovada eforturilor depuse constant și a dedicării întregii echipe, dar mai ales a încrederii pe care ne-o acordă clienții noștri, cărora le mulțumim încă o dată. Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate.” a declarat Adrian CHIRVASE, Partner.   

Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială: https://lmglifesciences.com/Stub/AwardsWinnersEMEA

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

În 2023, POPESCU & ASOCIAȚII a primittitlul Eastern Europe Firm of the Year în cadrul Women in Business Law Awards de la Londra, iar în cadrul Galei Avocați de Top 2023 echipa de Litigii a primit Premiul special „Excelență în Dispute Resolution”.  

Societatea a fost desemnată Firma Anului în Avocatură în cadrul Galei Romanian Legal Awards 2022 și, de asemenea, în 2022 a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

Adrian Chirvase, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, a fost desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime

Un materila Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
adrian chirvase
white collar crime