Mihai Mareș, fondator Mareș & Mareș: „Să fii antreprenor ține de firea fiecăruia, însă în momentul în care vrei să construiești o societate de avocatură, e o condiție esențială.”

Mihai Mareș, fondator Mareș & Mareș: „Să fii antreprenor ține de firea fiecăruia, însă în momentul în care vrei să construiești o societate de avocatură, e o condiție esențială.”
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 nov 2023

Mihai Mareș, fondator și asociat coordonator al societății Mareș & Mareș, a acordat pentru Legile Afacerilor un interviu exclusiv în care a vorbit despre domeniul dreptului penal al afacerilor din România, dar și despre toate provocările actuale ale acestei arii de practică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Cu peste două decenii de experiență, Mihai și-a câștigat reputația ca “avocat de referință”  în dosare penale de mare amploare privind criminalitatea economică și infracțiunile de corupție.

Avocat de top în domeniul dreptului penal, Mihai este specializat în reprezentarea și apărarea oamenilor de afaceri, a antreprenorilor, politicienilor, directorilor, grupurilor industriale majore, instituțiilor financiare și companiilor mari locale și internaționale.

Fondată în 2006, Mareș & Mareș a evoluat continuu, ajungând în prezent lider pe piața de drept penal al afacerilor din România.

Suntem o societate de avocați foarte apreciați și de încredere, cu sediul în București, având o expertiză de excepție în gestionarea cazurilor complexe de criminalitate economică și corupție.

Având o înțelegere profundă a sistemului judiciar din România, asigurăm asistență și reprezentare juridică unei game diverse de clienți, incluzând oameni de afaceri, executivi de top, antreprenori, politicieni, mari grupuri industriale, instituții financiare, precum și companii mari locale și internaționale.

Serviciile societății se extind dincolo de materia dreptului penal și la aspecte de drept civil, aflate de multe ori în strânsă legătură.

Cu o expertiză vastă în doare complexe de extrădare și criminalitate transfrontalieră, Mareș & Mareș colaborează în domeniu cu firme de avocați internaționali de renume.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai mareș
avocat