Promovări în echipa Filip & Company

Promovări în echipa Filip & Company
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 apr 2024

Filip & Company promovează un counsel și trei senior associates în această primăvară

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

La Filip & Company am reușit să dezvoltăm încă de la înființare un program centrat pe dezvoltarea profesională a fiecărui membru al echipei. Iar promovările pe care le anunțăm astăzi sunt rodul acestui program.

Începând cu 1 martie 2024, Rebecca Marina (Bănci și servicii financiare) a fost promovată în poziția de counsel, iar Andrei Konya (Fuziuni și achiziții), Irina Oprea (Comercial) și Roxana Roșca (Dreptul concurenței) se alătură echipei de avocați seniori.

Ne bucurăm să anunțăm aceste promovari bine-meritate și să îi felicităm pe Rebecca, Andrei, Irina și Roxana. Sunt co-echipieri cu care ne mândrim, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea ariilor de practică în care activează și care se bucură de încredere, recunoaștere si recomandari elocvente din partea clienților și colegilor. În același timp, aceste promovări reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întregspune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Având o experiență de peste 9 ani pe piața serviciilor financiare, Rebecca Marina a fost implicată într-o serie largă de achiziții în sectorul financiar, tranzacții de finanțare multi-jurisdicționale, restructurări și tranzacții care vizează aspecte de reglementare privind instituții de credit și de asigurări, fintech-uri și entități din sfera serviciilor de plată.

Andrei Konya este specializat în fuziuni și achiziții și are experiență relevantă în materia dreptului societăților comerciale. Andrei a asistat clienții în numeroase tranzacții încheiate cu succes în diverse industrii, cu precădere în sectorul serviciilor financiare, sectorul serviciilor medicale, sectorul IT&C și cel energetic.

Irina Oprea are o largă experiență în legatură cu definirea, organizarea și verificarea proceselor care conduc la respectarea regulilor de complianță legală, precum și în diverse sectoare reglementate precum protecția datelor, protecția consumatorului, media și telecom, dreptul mediului, reglementare și consultanță în domeniul dreptului comercial.

Roxana Roșca este specializată în materia dreptului concurenței, oferind asistență juridică în diferite investigații desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de zi cu zi în dreptul concurenței.

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 105 membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 16 avocați seniori și 45 de avocați colaboratori.

Filip & Company

Filip & Company este una din societățile de avocatură de top din România care furnizează asistență de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializați în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocații Filip & Company au experiență elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură și concesiuni, fuziuni și achiziții, energie, drept societar, imobiliar, concurență, finanțări și piață de capital dar și dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de specializare și echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
filip & company
counsel