Aplicația de food delivery EuCeMananc promite să livreze în doar 30 de minute comenzile de la un restaurant din Brăila

Aplicația de food delivery EuCeMananc promite să livreze în doar 30 de minute comenzile de la un restaurant din Brăila
scris 4 oct 2019

Aplicația de food delivery EuCeMananc, lider pe piața de food ordering din vestul țării, preluată recent de eMAG, cel mai mare retailer online local, a lansat la Brăila, împreună cu restaurantul TAboo Doner, pentru perioada 4 octombrie – 4 decembrie 2019, o campanie prin care le garantează clienților că se pot bucura de mâncarea comandată în doar 30 de minute de la finalizarea comenzii.

Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinească clienții pentru a se bucura de ofertă sunt să fie din Brăila, să aibă un cont activ în platformă (pe www.EuCeMananc.ro sau în aplicația de mobil) și să efectueze o comandă în valoare minimă de 40 de lei.

În cazul în care mâncarea nu ajunge la client în interval de 30 de minute, acesta nu mai achită contravaloarea comenzii, indiferent de valoarea acesteia, dacă optează pentru plata în numerar la livrare. În cazul în care plata a fost deja efectuată cu cardul, suma achitată va fi returnată în termen de 2 zile de la solicitarea clientului .

Mai multe detalii despre campanie pot fi aflate din regulament.

Pe lângă rapiditate, campania vine cu încă două beneficii majore: livrarea gratuită și, în plus, șansa de a câștiga o trotinetă electrică (valabil doar pentru comenzile efectuate până pe 18 octombrie, ca rezultat al campaniei „Comanzi și câștigi!”.) Fiecare comandă finalizată cu succes în acest interval reprezintă o șansă în plus la tragerea la sorți.

“TAboo este un partener local cheie pentru noi și ne bucurăm de această inițiativă îndrăzneață care ne duce mai aproape de misiunea  noastră de a veni către clienți cu beneficii reale, create pentru ei. ”, a declarat Mihai Brenda, COO EuCeMananc.

TAboo este un restaurant cu specific turces și este deschis în intervalul 10-24, clienții putându-se bucura așadar de mâncarea gustoasă și la orele târzii ale serii.

Cele mai populare preparate din meniu sunt cele cu specific turcesc, cum ar fi doner, durum sau kebab, dar sunt foarte apreciate și meniurile cu pizza sau aripioare de pui cu cartofi prăjiți, cu băutură la alegere.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS cât și online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reunește în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 orașe precum București, Timișoara, Oradea, Arad, Brașov și Iași.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
platforma
eucemananc