EXCLUSIV Soția fostului fotbalist Gică Popescu cumpără un sfert dintr-un hotel de referință al stațiunii Predeal în regimul comunist

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 4 dec 2019

Soția fostului fotbalist Gică Popescu, Luminița, a cumpărat un sfert din acțiunile hotelul Rozmarin din Predeal, obiectiv de referință al stațiunii în regimul comunist. În vară, Profit.ro anunța că hotelul este luat în calcul să fie scos la vânzare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Luminița Popescu a cumpărat 25% din acțiunile hotelului și îl va controla împreună cu un om de afaceri turc și alți antreprenori, vechi proprietari ai unității.

VIDEO Cafea de la automat vs cafenea. Există diferențe ? CITEȘTE ȘI VIDEO Cafea de la automat vs cafenea. Există diferențe ?

Construit între anii 1933-1936, hotelul (cu imagini și în Galeria Foto) este clasificat la 4 stele și dispune de 64 de camere duble și triple, 6 apartamente și 3 săli de conferință.

EXCLUSIV Tranzacție CITR - Urdăreanu: este cumpărată o firmă care administrează o parcare și pregătește un hotel în Cluj CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție CITR - Urdăreanu: este cumpărată o firmă care administrează o parcare și pregătește un hotel în Cluj

În regimul comunist, unitatea concura în fața turiștilor din stațiune cu hotelul Orizont, de care îl desparte doar câteva sute de metri.

Anul trecut, hotelul a raportat afaceri de aproape 5 milioane lei și un profit net de peste 640.000 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel rozmarin
predeal
vanzare