Sindicatele acuză FlixBus că pregătește lichidarea unei filiale Eurolines

Sindicatele acuză FlixBus că pregătește lichidarea unei filiale Eurolines
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iun 2020

Compania germană FlixBus, cel mai mare transportator european cu autocarul, va solicita lichidarea judiciară a filialei sale Eurolines, amenințând peste 100 de locuri de muncă, susțin sindicatele, citate în presa străină.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Anul trecut, FlixBus a finalizat achiziția Eurolines de la operatorul de transport francez Transdev, filială cu operațiuni în Olanda, Belgia, Republica Cehă și Spania.

"FlixBus, unicul acționar al Eurolines, dorește ca acesta să fie plasat în lichidare la câteva luni după ce l-a cumpărat de la Transdev , ceea ce ar duce la concedierea tuturor angajaților săi pe termen scurt ", susțin sindicatele.

EXCLUSIV Guvernul pregătește un “bailout” de 1 miliard lei pentru trei asigurători de credit comercial. Taxele contribuabililor vor plăti daune în locul reasigurătorilor străini CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul pregătește un “bailout” de 1 miliard lei pentru trei asigurători de credit comercial. Taxele contribuabililor vor plăti daune în locul reasigurătorilor străini

Informațiile se referă strict la filiala Eurolines achiziționată de la Transdev, cu sediul la Nanterre (Hauts-de-Seine) și având circa 115 angajați.

FlixBus a intrat în România în 2016, iar un an mai târziu și liniile internaționale ale Eurolines Romania către Germania, Cehia, Anglia, Italia, Spania sau Franta au fost integrate în rețeaua de rute internațională a FlixBus.

 

FlixBus și-a extins rețeaua, asigurând transportul între 10 orașe din România și 36 de destinații din 5 state europene CITEȘTE ȘI FlixBus și-a extins rețeaua, asigurând transportul între 10 orașe din România și 36 de destinații din 5 state europene

FlixBus, înființat în 2013 în Germania, este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi.

viewscnt
Afla mai multe despre
flixbus
eurolines
transporturi
colaborare
dragos anastasiu