Primăria Sectorului 3 - licitație de aproape 5 milioane de euro pentru instalarea de garduri

Primăria Sectorului 3 - licitație de aproape 5 milioane de euro pentru instalarea de garduri
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2024

Primăria Sectorului 3 anunță pe SEAP o licitație pentru lucrări de instalare garduri, în valoare totală estimată de 24,9 milioane lei (aproape 5 milioane de euro) și o a doua licitație pentru dotarea cu mobilier, materiale și echipamente didactice a unităților de învățământ, în valoare de 36,8 milioane lei.

Conform primului anunț, primăria își propune să încheie un acord – cadru de lucrări cu maxim 3 operatori economici. Unicul criteriu de atribuire îl reprezintă prețul cel mai scăzut, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&DOCUMENT România a început să primească celebrele drone turcești Bayraktar, devenite simbol și subiect de cântec patriotic în Ucraina. Achiziție de peste 300 milioane dolari CITEȘTE ȘI VIDEO&DOCUMENT România a început să primească celebrele drone turcești Bayraktar, devenite simbol și subiect de cântec patriotic în Ucraina. Achiziție de peste 300 milioane dolari
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Ofertanții trebuie să dovedească o medie a cifrei de afaceri generale pentru cel mult ultimele trei exerciții financiare disponibile, în valoare de 20.000.000 lei.

Licitația se desfășoară prin procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 10 iulie. Banii pentru instalarea de garduri în sectorul 3 provin din fonduri bugetare.

Cea de-a doua licitație vizează dotarea cu mobilier, materiale și echipamente didactice a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, pentru implementarea proiectului “Învățământ de calitate în Sectorul 3”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Valoarea totală estimată este de 36.824.662 lei.

Acordul-cadru include patru loturi, dintre care unul vizează dotarea cu mobilier (31 de milioane de lei), iar celelalte trei se referă la dotarea cu materiale didactice.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 19 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria sectorului 3
seap
licitatie
gard