ULTIMA ORĂ Donald Trump - primul președinte american judecat penal și găsit vinovat. Trump, roșu la față, reacționează - VIDEO

ULTIMA ORĂ Donald Trump - primul președinte american judecat penal și găsit vinovat. Trump, roșu la față, reacționează - VIDEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2024

Jurații din procesul de la New York al lui Donald Trump au ajuns la concluzia că fostul președinte este vinovat în dosarul deschis pentru că ar fi ascuns în documente contabile o plată către vedeta porno Stormy Daniels, făcută cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale din 2016, pentru ca aceasta să păstreze tăcerea în legătură cu o presupusă relație sexuală pe care ar fi avut-o cu el în 2006, potrivit CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Jurații l-au găsit vinovat pe Donald Trump pentru toate cele 34 de capete de acuzare formulate în acest proces istoric, arată news.ro.

NASA caută idei low-cost ca să aducă ieftin mostre de pe Marte și, mai ales, să reușească înaintea Chinei CITEȘTE ȘI NASA caută idei low-cost ca să aducă ieftin mostre de pe Marte și, mai ales, să reușească înaintea Chinei

Donald Trump este primul președinte american judecat penal și găsit vinovat.

Fostul președinte Donald Trump a calificat procesul de la New York în privința banii tăinuiți, unde a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare, drept o "rușine" și un "proces măsluit", relatează CNN.

"Nu am făcut nimic greșit. Sunt un om absolut nevinovat", a declarat Trump după ce a părăsit sala de judecată.

DECIZIE Măsură împotriva ”clanurilor imobiliare”: Închisoare de până la 5 ani pentru cei care fac presiuni asupra proprietarilor astfel încât să își vândă imobilele CITEȘTE ȘI DECIZIE Măsură împotriva ”clanurilor imobiliare”: Închisoare de până la 5 ani pentru cei care fac presiuni asupra proprietarilor astfel încât să își vândă imobilele

Înainte de a părăsi sala de judecată, un Donald Trump roșu la față și încruntat, a dat mâna scurt cu fiul său Eric. Atât tatăl, cât și fiul păreau supărați.

Trump a declarat că "verdictul real va fi dat pe 5 noiembrie de către popor", referindu-se la alegerile prezidențiale, unde candidează din partea republicanilor pentru a ajunge din nou la Casa Albă și a-și lua revanșa în fața lui Joe Biden, președintele democrat, care l-a învins în cursa din 2020.

"Ei știu ce s-a întâmplat aici și toată lumea știe ce s-a întâmplat aici", a spus Trump.

Regulile Schengen - schimbate CITEȘTE ȘI Regulile Schengen - schimbate

Fostul președinte a răbufnit împotriva procurorului districtului Manhattan și a administrației Biden, despre care susține că au influențat cazul. "A fost o decizie trucată din prima zi", a afirmat el.

"Întreaga noastră țară este manipulată în acest moment", le-a spus Trump reporterilor după ce a părăsit sala de judecată. "Acest lucru a fost făcut de administrația Biden pentru a răni sau a afecta un adversar, un adversar politic", a continuat fostul președinte.

Guvernul majorează și salariile angajaților Autorității Vamale Române și Oficiului pentru Jocuri de Noroc CITEȘTE ȘI Guvernul majorează și salariile angajaților Autorității Vamale Române și Oficiului pentru Jocuri de Noroc

"Vom continua să luptăm, vom lupta până la capăt și vom câștiga, pentru că țara noastră s-a dus naibii", a mai spus Trump joi, adăugând: "Nu mai avem aceeași țară, avem o mizerie divizată".

"Vom lupta pentru Constituția noastră. Acest lucru este departe de a se fi terminat", a promis el în fața tribunalului din Manhattan.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
sua