Agricover Credit prelungește și suplimentează un împrumut de la CEC Bank

Agricover Credit prelungește și suplimentează un împrumut de la CEC Bank
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 mai 2022

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a prelungit cu 24 luni și suplimentat cu 50 milioane de lei, la 120 milioane de lei, un împrumut contractat în 2016 de la CEC Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Dobre, Agricover Holding: Capitalizare de 10 milioane de lei la Agricover Technology pentru dezvoltarea platformei agritech. Vrem să atragem peste 2.000 de ferme în portofoliu CITEȘTE ȘI Dobre, Agricover Holding: Capitalizare de 10 milioane de lei la Agricover Technology pentru dezvoltarea platformei agritech. Vrem să atragem peste 2.000 de ferme în portofoliu

Agricover Credit IFN furnizează produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic. 

Grupul Agricover Holding, din care face parte și Agricover Credit IFN,  are peste 1.000 de angajați și servește circa 5.700 de clienți fermieri.

Grupul Agricover derulează afaceri în valoare totală de peste 3,5 miliarde de lei și deservește un portofoliu de 9.200 de clienți fermieri profesioniști, care exploatează peste 2,6 milioane de hectare de teren arabil la nivel național.

La sfârșitul anului 2021, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding își desfășurau activitatea 470 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
cec bank
imprumut
prelungire
suplimentare