China interzice importurile de porci și din Japonia și Belgia, din cauza pestei porcine

China interzice importurile de porci și din Japonia și Belgia, din cauza pestei porcine
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2018

China a interzis importurile de porci, mistreți și produse care conțin carnea acestora din Belgia și Japonia, din cauza epidemiilor de pestă porcină, a anunțat marți Administrația generală a vămilor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Măsura survine unei decizii similare aplicată luni importurilor din Bulgaria și după apariția unui nou focar în provincia Liaoning din nord-eastul Chinei, al doilea caz din ultimele două zile, scrie News.ro.

Tranzacție: Apemin Zizin cumpără un teren de la o firmă executată de bancă, pentru o nouă fabrică. În urmă cu 2 ani, acționarii companiei au investit peste 500.000 euro într-un centru de îngrijire a pielii CITEȘTE ȘI Tranzacție: Apemin Zizin cumpără un teren de la o firmă executată de bancă, pentru o nouă fabrică. În urmă cu 2 ani, acționarii companiei au investit peste 500.000 euro într-un centru de îngrijire a pielii

China, cel mai mare crescător de porci din lume, a raportat o serie de cazuri de pestă porcină, de la începutul lunii august, și a interzis transportul de porci vii și produse din carne de porc din regiunile unde au apărut îmbolnăviri de pestă porcină africană, precum și din regiunile învecinate acestora, pentru a ține sub control răspândirea acestei boli.

Autoritățile au mai decis returnarea sau distrugerea produselor livrate de Belgia și Japonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
chia
pesta porcina