Eurostat: România a înregistrat în 2017 al treilea cel mai scăzut nivel al prețurilor cărnii din Uniunea Europeană

Eurostat: România a înregistrat în 2017 al treilea cel mai scăzut nivel al prețurilor cărnii din Uniunea Europeană
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 aug 2018

România a înregistrat în 2017 al treilea cel mai scăzut nivel al prețurilor cărnii din Uniunea Europeană, cu 40,8% sub media Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistică, Eurostat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele mai scăzute prețuri ale cărnii au fost consemnate în Bulgaria, cu 40,9% sub media europeană, și în Polonia, cu 43,3% sub media UE, scrie News.ro.

La polul opus, cele mai ridicate prețuri ale cărnii din UE au fost înregistrate în Luembourg, care au depășit cu peste 41% nivelul Uniunii Europene. Pe următoarele locuri s-au aflat prețurile din Austria și Danemarca, cu aproape 39% peste media UE.

Sindicatele grupului Air France-KLM se opun numirii unui director general care nu este francez CITEȘTE ȘI Sindicatele grupului Air France-KLM se opun numirii unui director general care nu este francez

Prețuri mai mari decât media europeană au mai fost observate în Franța, Italia și Germania, în timp ce niveluri sub această medie au fost consemnate în Marea Britanie, Grecia și state est-europene ca Cehia, Ungaria și statele baltice.

viewscnt
Afla mai multe despre
carne de porc
eurostat