Fermierii au luat cu asalt notariatele, aflând pe ultima sută de metri de o nouă regulă pentru microgranturi

Fermierii au luat cu asalt notariatele, aflând pe ultima sută de metri de o nouă regulă pentru microgranturi
scris 26 mai 2022

Cozi imense la birourile notariale din județele cu număr mare de producători agricoli. Micii fermieri au luat cu asalt notarii pentru a-și asigura, cu doar o zi înainte de deschiderea sesiunii pentru microgranturi, împuternicirile notariale despre care au aflat doar de ieri că sunt obligatorii pentru accesarea sprijinului de 5.000 de euro, conform Agrointel.

Fermierii au fost puși în dificultate din cauza introducerii unei procurori notariale de împuternicire a consultantului care va depune documentația în numele producătorilor organizați în PFA, II sau IF.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Retailerii nu au putut să transfere costurile mari către clienții finali. Deja prețurile au crescut foarte mult CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Retailerii nu au putut să transfere costurile mari către clienții finali. Deja prețurile au crescut foarte mult

O problemă majoră este că notariatele sunt depășite de numărul mare de cereri iar fermierii au format cozi imense pentru documentul solicitate pe ultima sută de metri de autorități.

viewscnt
Afla mai multe despre
fermieri
notariat