Greva la silozurile de cereale ADM Constanța a fost evitată

Greva la silozurile de cereale ADM Constanța a fost evitată
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2019

Sindicatul care îi reprezintă pe muncitorii companiei North Star Shipping din portul Constanța, subsidiară a grupului ADM, a anunțat luni că o grevă pe durată nelimitată, care era programată să înceapă în data de 15 iulie, a fost evitată după ce s-a ajuns la un acord cu privire la salarii, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O grevă pe durată nelimitată la silozurile din portul Constanța ar fi afectat în mod serios livrările de cereale către Egipt, cel mai mare importator de grâu, unde ADM este un exportator important, scrie Agerpres.

Grupul Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, a preluat un distribuitor de băuturi din Cipru CITEȘTE ȘI Grupul Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, a preluat un distribuitor de băuturi din Cipru

Grupul ADM este unul din cei mai mari operatori portuari din România, unde gestionează orz, rapiță, grâu, floarea soarelui și porumb, precum și alte materii prime precum cărbune și minereu de fier. De asemenea, compania are un birou de transport și trading la București. ADM are peste 620 de angajați în România.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
adm constanța
greva