O companie elvețiană deschide o fabrică de ulei, la Galați, investiție de circa 20 de milioane de euro. ”Zona Liberă a devenit foarte atractivă."

O companie elvețiană deschide o fabrică de ulei, la Galați, investiție de circa 20 de milioane de euro. ”Zona Liberă a devenit foarte atractivă."
scris 6 feb 2023

Compania elvețiană SunPro va deschide la Galați o fabrică de ulei, investiția ridicându-se la circa 20 de milioane de euro.

Conform reprezentanților Primăriei Galați, fabrica va fi investiția unei companii elvețiene, iar valoarea investiției se ridică la peste 20 de milioane de euro, scrie News.ro

PROFIT NEWS TV Daniel Șerban, președinte ARIR, despre indicatorul Vektor: Anul acesta accentul se va pune pe raportarea rezultatelor financiare și calitatea acestora / Adrian Tănase, BVB: Piața noastră are potențial CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Daniel Șerban, președinte ARIR, despre indicatorul Vektor: Anul acesta accentul se va pune pe raportarea rezultatelor financiare și calitatea acestora / Adrian Tănase, BVB: Piața noastră are potențial

Odată pusă în funcțiune, fabrica va genera aproximativ 200 de noi locuri de muncă.

Reprezentanții companiei elevețiene SunPro și directorul Zonei Libere Galați au semnat, luni, contractul de concesiune, în prezența primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

”Zona Liberă a devenit foarte atractivă în ultimii ani și mă bucur că avem un nou investitor care va crea noi locuri de muncă și va aduce plus valoare orașului nostru. Este încă o dovadă că Galațiul oferă oportunități foarte bune pentru investiții", a declarat primarul orașului Galați, Ionuț Pucheanu.

Contractul de concesiune a fost încheiat pentru o perioadă de 49 de ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
fabrică de ulei
galati