Daea: Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei

Daea: Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei
scris 3 feb 2023

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, cconsideră că „vaca este specia care trece prin mari greutăți” și că „acest animal trebuie protejat și sprijinit”, iar acest lucru se va realiza prin suplimentarea programului pentru taurine.

Daea a făcut referire la un raport Greenpeace care arată faptul că „animalele din fermele UE au fost responsabile pentru producerea a 502 milioane tone de dioxid de carbon pe an, în principal prin metanul pe care îl eliberează, în timp ce autovehiculele au produs 656 milioane tone de dioxid de carbon”, scrie G4Media.ro.

Gigantul francez Tereos a vândut fabrica de zahăr Luduș. Cumpărători surpriză CITEȘTE ȘI Gigantul francez Tereos a vândut fabrica de zahăr Luduș. Cumpărători surpriză

„Vaca este specia care trece prin mari greutăți, în primul rând de interpretare. Nu vedeți că, acum, vaca a devenit dușmanul planetei? Toate cătările acuzațiilor sunt pe coarnele vacii. Că, acum, vaca este responsabilă când avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi. Trebuie să înțelegem acest lucru și să fim atenți la nuanțe, dar atenți și la principii, să acționăm în baza lor.

Ghiță Ciobanul s-a dus în audiență la premierul Ciucă să-i ceară sprijin. Ce promisiune i-a smuls prim-ministrului CITEȘTE ȘI Ghiță Ciobanul s-a dus în audiență la premierul Ciucă să-i ceară sprijin. Ce promisiune i-a smuls prim-ministrului

De aceea am zis și am socotit că este necesar să facem un supliment de sprijin pentru taurine și să introducem bunăstarea la taurine. O să vedeți ce înseamnă ca sumă. Acest animal trebuie protejat și sprijinit. Nu există ecosistem fără animal”, a arătat ministrul PSD.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul agriculturii
petre daea
vaca