Parteneriat între plarforma daneză Commoditrader și Asociația Producătorilor de Porumb din România

Parteneriat între plarforma daneză Commoditrader și Asociația Producătorilor de Porumb din România

Julie Koch Fahler și Ida Boesen

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2020

Commoditrader, platforma digitală de comercializare online a produselor agricole lansată în România în toamna anului trecut, a încheiat un parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Obiectivul proiectului este sprijinirea fermierului român să aibă acces la informații despre piața locală și internațională de tranzacționare a porumbului și cerealelor, să acceseze mai mulți parteneri de afaceri direcți, beneficiind de o piață competitivă și mai transparentă și de condiții favorabile de negociere, în timp ce facilitează accesul cumpărătorilor către fermieri.

Producătorul de vin Cramele Recaș - afaceri de peste 49 de milioane de euro. Negocieri cu o companie italiană CITEȘTE ȘI Producătorul de vin Cramele Recaș - afaceri de peste 49 de milioane de euro. Negocieri cu o companie italiană

România este una dintre cele mai mari piețe agricole din Europa și prima unde s-a lansat platforma Commoditrader în afara țării de origine, Danemarca, unde proiectul a fost dezvoltat în colaborare cu fermieri și asociații de fermieri. 

Commoditrader ApS este un startup fintech danez înființat în 2018 de Julie Koch Fahler și Ida Boesen și un grup de fermieri danezi. 

APPR este o asociație profesională formată din producători agricoli care dețin suprafețe de lucru cuprinse între 50 și 50.000 ha, dar și din reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
commoditrader
appr