Peste 5.300 de hectare din Deltă, introduse în circuitul agricol

Peste 5.300 de hectare din Deltă, introduse în circuitul agricol
scris 27 sep 2019

Consilierii județeni tulceni au aprobat de la începutul anului includerea în circuitul agricol a peste 5.300 de hectare din Delta Dunării care au fost amenajări piscicole și care sunt administrate de autoritatea județeană.

Ultima decizie de acest fel a fost adoptată vineri, în timpul ședinței ordinare, și a vizat introducerea în circuitul agricol a unei suprafețe de 700 de hectare din Rezervația Biosferei Delta Dunării, situată în amenajarea piscicolă Litcov, scrie Agerpres.

Modificări pentru comercianții de produse de larg consum, agroalimente, carburanți, servicii de telefonie și internet, servicii financiare sau turistice la \ CITEȘTE ȘI Modificări pentru comercianții de produse de larg consum, agroalimente, carburanți, servicii de telefonie și internet, servicii financiare sau turistice la "dublul standard"

În urma aprobării acestei decizii suprafața introdusă în circuitul agricol de către consilierii județeni în acest an ajunge la 5.371,55 de hectare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
delta dunarii
teren agricol