VIDEO AGRO TV - Pandemia a băgat la "ATI" industria vinului

VIDEO AGRO TV - Pandemia a băgat la "ATI" industria vinului
scris 9 aug 2020

Industria vinului a suferit mult în perioada de pandemie de coronavirus.

Situația în care se află o serie de entități din domeniul ospitalității reprezintă și o lovitură uriașă pentru piața vinului. Pentru unii producători, cifra de afaceri s-a prăbușit cu 80%. În județul Bistrița, de exemplu, un proprietar de cramă a rămas cu bună parte din vin pe stoc. Înainte de pandemie încheiase contracte pentru toată marfă. Dar acum au căzut toate înțelegerile, conform Agro TV.

EXCLUSIV Șerban Mihai Roibu, fiul fostului trezorier PSD, Aristide Roibu, vinde 20% din terenul fermei sale de vaci. Tranzacția, în topul din acest an CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Șerban Mihai Roibu, fiul fostului trezorier PSD, Aristide Roibu, vinde 20% din terenul fermei sale de vaci. Tranzacția, în topul din acest an

Cu toate acestea, fermierii au speranța că vinurile de calitate vor fi promovate, în special în România, și astfel vor avea succes. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
pandemie