Vinurile românești, promovate în căutare de afaceri la Londra

Vinurile românești, promovate în căutare de afaceri la Londra
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2019

Un grup de 11 producători și exportatori români de vinuri urmăresc să-și intensifice prezența pe piața britanică, dar și pe piața internațională, prin participarea la London Wine Fair, programat în perioada 20-22 mai 2019, la Londra.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vor fi prezenți importatori din SUA, țările scandinave sau Benelux.

EXCLUSIV Tranzacțiile cu terenuri agricole s-au prăbușit. Surprinzător, un român a cumpărat pământ de la un străin. HARTA pe județe cu suprafețele controlate de străini CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacțiile cu terenuri agricole s-au prăbușit. Surprinzător, un român a cumpărat pământ de la un străin. HARTA pe județe cu suprafețele controlate de străini

Peste 14.000 de profesioniști sunt așteptați la ediția din acest an a evenimentului - importatori, distribuitori și comercianți specializați, sommelieri, patroni de baruri și restaurante, firme de catering, rețele de comercializare cu ridicata și en-detail, precum și jurnaliști, bloggeri, care vor lua parte la degustări și master class-uri.

Regatul Unit al Marii Britanii reprezintă principala piață de export pentru vinurile produse în România, deținând locul 1 în 2018, cu o pondere de 25% din totalul exportului valoric al țării.

Firmele românești expozante la London Wine Fair, reunite sub brandul „Wines of Romania”, sunt Agricola Girueta (Domeniul Drăgași), Domeniile Dropia, Viti-Pomicola Sâmburești și Zarea, aflate la prima participare la eveniment, Ch. Pietrosaratii, Crama Ceptura, Domeniul Coroanei Segarcea, Jidvei – Filiala Alba, Ostrovit, The Iconic Estate, și Vitis Metamorfosis.

viewscnt
Afla mai multe despre
vinuri
london wine