A fost desemnat constructorul pentru Lotul 1 al Inelului Rutier Metropolitan Oradea

A fost desemnat constructorul pentru Lotul 1 al Inelului Rutier Metropolitan Oradea
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2023

A fost desemnat cosntructorul pentru lotul 1 al Inelului Rutier Metropolitan, cuprins între Băile Felix și Nojorid, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Cluj.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, spune că dacă decizia nu va contestată până la jumătatea lunii iulie se va semna contractul de proiectare și execuție. În 3 luni se va realiza proiectul tehnic, iar din toamna acestui an vor putea începe lucrările. Inelul metropolitan va deschide o nouă conexiune pe relația DN 1 – DN 76 – DN 79, prin localitățile Oșorhei, Băile Felix și Nojorid. Acesta va avea o lungime de 17 kilometri și va fi prevăzut cu o bandă pe fiecare sens de circulație. Execuția lucrărilor va fi realizată pe două loturi. Primul tronson are o lungime de 9 kilometri și este cuprins între Nojorid și viaductul care va fi construit peste DN76, la ieșirea din Băile Felix.

Nouă lege pentru semnătura electronică: Tipuri de semnături, efecte juridice pentru fiecare, autorizarea prestatorilor de servicii. ”În România există un cadru legal general desuet!” CITEȘTE ȘI Nouă lege pentru semnătura electronică: Tipuri de semnături, efecte juridice pentru fiecare, autorizarea prestatorilor de servicii. ”În România există un cadru legal general desuet!”

Cel de-al doilea sector de drum pornește de la acest viaduct și ajunge în Oșorhei, ocolind localitățile Băile 1 Mai și Cheriu. Lotul 2 se află în faza de proiectare, urmând ca lucrările să înceapă în luna august.

viewscnt
Afla mai multe despre
inelul rutier metropolitan oradea
drumuri