A fost semnat contractul pentru lucrările de construcție a șoselei de centură a municipiului Bacău

A fost semnat contractul pentru lucrările de construcție a șoselei de centură a municipiului Bacău
scris 24 dec 2018

Contractul pentru lucrările de construcție a șoselei de centură a municipiului Bacău a fost semnat în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Șova, a reprezentanților Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a parlamentarilor din Bacău și a autorităților județene.

Centura Ocolitoare a Bacăului va avea o lungime de 31 de kilometric, dintre care 16 kilometri vor fi în profil de autostradă, scrie Agerpres.

VW și-a propus să câștige 1 miliard de euro din servicii de e-mobility, în primii 5 ani CITEȘTE ȘI VW și-a propus să câștige 1 miliard de euro din servicii de e-mobility, în primii 5 ani

Valoarea proiectului este de 668,3 milioane de lei, aproximativ 142 milioane de euro, iar graficul lucrărilor cuprinde perioada de proiectare de șase luni și perioada de execuție de aproximativ 30 de luni. Garanția lucrărilor este pentru o durată de șapte ani. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
centura bacau
cnair