Aeroportul Craiova cumpără o mașină pentru transport de lux. Trebuie să aibă frigidere, jaluzele, măsuțe electrice și tapițerie din piele alcantara

Aeroportul Craiova cumpără o mașină pentru transport de lux. Trebuie să aibă frigidere, jaluzele, măsuțe electrice și tapițerie din piele alcantara
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2024

Aeroportul Internațional Craiova anunță intenția de a cumpăra o mașină care să ofere condiții de transport VIP. A scos la licitație contractul, iar valoarea acestuia depășește 140.000 de euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Având în vedere proiectele de viitor cât și cerințele companiilor aeriene de a facilita transport pentru persoane/echipaje de la aeroport sau catre aeroport este necesară achiziționarea unei autoutilitare de transport persoane. Investiția poate aduce venituri consistente regiei și totodata este absolut necesar ca un aeroport internațional să faciliteze servicille de VIP, anunță Gazeta de Sud.

FOTO Affidea continuă expansiunea în România și semnează o nouă achiziție CITEȘTE ȘI FOTO Affidea continuă expansiunea în România și semnează o nouă achiziție

Obiectivul general al achiziționării unei “Autoutilitare de transport persoane” este asigurarea de noi servicii de transport, precum si alinierea aeroportului la standardele internațional“, este menționat în caietul de sarcini al contractului publicat de Aeroportul Internațional Craiova.

Se cere ca mașina să aibă culoarea negru metalizat, iar anul de fabricație să fie minim 2023. De asemenea, trebuie să aibă șapte locuri, cutie de viteze automată și motorizare cuprinsă între 1900 și 2500 cmc.

La capitolul dotări se numără: volan multifuncțional, priză în cabină, cuier de haine în cabină, asistent activ pentru mentinerea benzii de rulare, rezervor principal de minim 90 litri; ușă culisantă dreapta, structură ranforsată a caroseriei, anvelope și jante minim R17, tapițerie alcantara și panouri decorative făcute la CNC îmbrăcate în piele, cele patru scaune din spate cu suport extensibil pentru picioare.

De asemenea, mașina va trebui să fie dotată cu instalație de sunet adițională cu saoundbar și subwoofer calitate premium, tubulatură VIP pe lateralele mașinii care are rolul de a difuza aerul condiționat în partea de sus, componente mahon, frigider între cele două scaune din spatele panoului și încă unul din sticlă montat pe panoul din spate, tavan iluminat cu lumină albă și albastră în laterale, măsuțe electrice (trei mari și două mici) și comandă cu touch pentru fiecare dintre acestea, prize la fiecare pasager, jaluzele electrice, panou despărțitor între șofer și restul pasagerilor, dar și lumini ambientale pe stâlpii mașinii. Acestea sunt doar o parte din cerințele pe care trebuie să le îndeplinească mașina de lux pe care o va cumpăra Aeroportul Internațional Craiova pentru servicii de transport VIP.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul craiova
masina