Aeroportul Traian Vuia din Timișoara va avea un nou terminal

Aeroportul Traian Vuia din Timișoara va avea un nou terminal
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2022

Sorin Grindeanu a anunțat că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și construirea terminalului de plecări curse externe de la Aeroportul Traian Vuia din Timișoara. Ministrul Transporturilor a adăugat că noul terminal va avea o suprafață construită de 12.000 mp, șase filtre de securitate, 18 ghișee check-in și șase porți de scanare automată a documentelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Aeroportul Traian Vuia din Timișoara va avea anul viitor un nou terminal pentru pasageri! Astăzi a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și construcția terminalului de plecări curse externe. După semnarea contractului, constructorul român trebuie să finalizeze lucrările până la data de 31 decembrie 2023. Finanțat din fonduri europene nerambursabile, de la bugetul de stat și din veniturile proprii ale aeroportului, contractul a fost atribuit la o valoare de 88,99 de milioane de lei”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Ministrul Transporturilor a mai spus că „noul terminal va avea o suprafață construită de 12.000 mp, 6 filtre de securitate, 18 ghișee check-in și 6 porți de scanare automată a documentelor”.

„Construcția va completa terminalul de Sosiri Curse Externe care este deja în exploatare din luna iulie 2021”, a conchis Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
traian vuia
aeroport
timisoara