AFM a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programele Rabla și Rabla Plus

AFM a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programele Rabla și Rabla Plus
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2019

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat luni că a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în programele Rabla și Rabla Plus, ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședințele Comitetului de Avizare din data de 27 și 30 august.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Programul Rabla este de stimulare a înnoirii parcului auto național, iar Rabla Plus vizează reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic.

”Pentru Programul Rabla au fost acceptate 115 dosare pentru 225 autovehicule și 1 contestație pentru 3 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 64 dosare pentru 142 autovehicule dintre care 109 pur electrice și 33 electrice hibride”, arată un comunicat al AFM, citat de News.ro.

UE va finanța cu 363,3 milioane de euro construirea unui pod peste Dunăre, la Brăila. Șoferii câștigă 50 de minute față de traversarea cu feribotul sau pe podul de la Giurgeni CITEȘTE ȘI UE va finanța cu 363,3 milioane de euro construirea unui pod peste Dunăre, la Brăila. Șoferii câștigă 50 de minute față de traversarea cu feribotul sau pe podul de la Giurgeni

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secțiunile aferente Programelor Rabla și Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validați în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla
rabla plus
lista