Airbus Helicopters inaugurează prima fabrică de asamblare din China

Airbus Helicopters inaugurează prima fabrică de asamblare din China
scris 17 apr 2019

Airbus Helicopters, cel mai mare furnizor mondial de elicoptere comerciale, a inaugurat miercuri prima linie de asamblare construită de un producător străin în China, un pas cheie în îndeplinirea planurilor companiei de extindere pe piața chineză, transmit Xinhua și publicația Global Times.

Fabrica este situată în Qingdao, un oraș din provincia Shandong, în estul Chinei. Capacitatea de producție va fi de 18 elicoptere pe an, dar va putea fi dublată pentru a face față cererii, scrie Agerpres.

Nouă companii aeriene din Republica Moldova nu sunt autorizate să zboare în UE CITEȘTE ȘI Nouă companii aeriene din Republica Moldova nu sunt autorizate să zboare în UE

Este pentru prima dată când Airbus investește într-o linie de asamblare finală pentru elicopterul H135 în afara Europei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
airbus helicopters
china