Uber despre protestul taximetriștilor: Vrem să colaborăm cu industria de taxi așa cum facem în alte țări

Uber despre protestul taximetriștilor: Vrem să colaborăm cu industria de taxi așa cum facem în alte țări
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2019

Platforma de ridesharing Uber a anunțat, miercuri, referitor la protestul taximetriștilor din Piața Victoriei, că vrea să colaboreze cu industria de taxi din România, așa cum procedează și în alte țări, în contextul în care mulți șoferi de taxi folosesc deja această aplicație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) organizează, miercuri, în Piața Victoriei, un protest împotriva Ordonanței de Urgență ”pentru menținerea pirateriei”, scrie News.ro.

Renault K-ZE, mașina electrică accesibilă prezentată de Carlos Ghosn anul trecut, a fost lansată în China CITEȘTE ȘI Renault K-ZE, mașina electrică accesibilă prezentată de Carlos Ghosn anul trecut, a fost lansată în China

Uber a transmis o poziție privind protestul COTAR împotriva intenției Guvernului de a crea un cadru de reglementare și pentru serviciile de ridesharing.

”Vrem să colaborăm cu industria de taxi așa cum facem în alte țări. De fapt, mulți șoferi de taxi deja folosesc aplicația noastră. Însă nu vom fi niciodata de acord cu patronatele care se opun tehnologiei și dreptului consumatorilor de a alege. Avem încredere că Guvernul va opta să nu limiteze serviciile de ridesharing ci să le reglementeze corect, în interesul a milioane de români care folosesc și aceste aplicații și vor să aibă în continuare mai multe opțiuni de transport”, au transmis reprezentanții Uber România.

Reprezentanții COTAR și ai FORT au organizat, în ultima perioadă, mai multe proteste în București, acuzând platformele de ridesharing, precum Clever și Uber, că nu ar funcționa în legalitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
taxi